Tarieven

Tarieven

Holistische fysiotherapie

Deze vorm van fysiotherapie richt zich niet alleen op het behandelen van specifieke symptomen maar ook op het begrijpen van onderliggende oorzaken. Ik kijk naar jou als geheel en heb verschillende behandeltechnieken die jou helpen om van je klachten af te komen.

Intake 45 minuten
€ 70,-
Holistische fysiotherapie 30 minuten
€50,-
Afspraak inplannen
Tarieven

Buik & Orgaan
Fascia Therapie

De buikfascie omsluit onze organen en speelt een cruciale rol in het handhaven van onze interne balans. Behandeling van de buik verbetert de orgaanfunctie, vermindert klachten elders en bevordert ontspanning in het lichaam. Tijdens de behandeling worden verschillende structuren in de buikregio losgemaakt.

Buik-orgaan fascia release 60 minuten
€ 100,-
Afspraak inplannen
Tarieven

Trauma Release Therapie

Ontdek bevrijding van spanning, stress en trauma’s door deze trauma-release therapie. Met gerichte oefeningen en ademhalingstechnieken help ik je lichamelijke spanningen los te laten.

BRTT 90 minuten
€ 100,-
TRB 90 minuten
€ 100,-
BRTT & TRB +/- 3 uur
€ 200,-
Afspraak inplannen
Tarieven

Breathwork

Leer onder begeleiding de kracht van ademhalen. Ontdek hoe ademhalingstechnieken je kunnen helpen te ontspannen, stress te verminderen en je algehele welzijn te verbeteren.

Breathwork 60 minuten
€ 100,-
Afspraak inplannen
Tarieven

Transformational Cupping

Deze therapie richt zich op het verminderen van spanning in het bindweefsel, waar stress, trauma's en blokkades vaak worden vastgehouden.

Cupping 60 minuten:
€ 100,-
Afspraak inplannen
Anybody can start making healthy choices today. Your body will thank you tomorrow.