Over mij

Wie ben ik

Annemiek

Mijn naam is Annemiek, en als de eigenaar en holistisch therapeut van Anybody, koester ik een diepe passie om mensen te begeleiden naar een staat van optimale gezondheid en welzijn.
Bij Anybody streef ik ernaar om een veilige, ondersteunende omgeving te creëren waarin mijn cliënten zich niet alleen gehoord en begrepen voelen, maar ook in staat worden gesteld om positieve veranderingen in hun leven te bewerkstelligen.

Mijn missie is gebaseerd op een holistische benadering die alle aspecten van gezondheid omvat: fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal. Ik geloof sterk in het belang van het aanpakken van de hele persoon en het bieden van ondersteuning op alle niveaus om een duurzame gezondheid te bevorderen.

Door mijn kennis, ervaring en toewijding streef ik ernaar om het algehele welzijn van mijn cliënten te verbeteren. Ik geloof in het aanmoedigen van zelfvertrouwen, zodat cliënten de controle over hun eigen gezondheid kunnen nemen en positieve veranderingen kunnen creëren die een blijvende impact hebben.

Bij Anybody werken we niet alleen aan het verlichten van symptomen, maar streven we ernaar om de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen aan te pakken. Door middel van diverse holistische therapieën, waaronder ademtherapie, orgaantherapie en trauma-release therapie, help ik  mijn cliënten om spanning, stress en trauma los te laten, en hun lichaam en geest in balans te brengen.

Ik ben vastbesloten om elke cliënt die bij Anybody binnenkomt, te ondersteunen en te begeleiden op hun reis naar welzijn. Met liefde, zorg en toewijding wil ik een positieve impact hebben op het leven van mijn cliënten, zodat ze zich gezonder, gelukkiger en veerkrachtiger kunnen voelen.

Opleidingen & Cursussen

Het mooie van leren is dat niemand het van je kan afnemen.

Met diverse opleidingen en cursussen in fysiotherapie, trauma, vitaliteit en fascia therapie, bied ik een holistische aanpak voor jouw welzijn en herstel.

Opleidingen:
- BSc Fysiotherapie Groningen
- Physis Academy Jaaropleiding - 6 domeinen
- Inner Journey - Body Remembers Trauma Therapy  (BRTT®) & Trauma Release Breathwork  (TRB®)
- Physio Physis - Orthopedische revalidatie (i.o.)

Cursussen:

- Transformational Cupping
- Physis Academy - Level 1 Buik/orgaan fascia
- Verdiepingsdagen BRTT & TRB
- Physio Physis - Fasciale Release van Buik en Orgaanfascia
- Stop Chasing Pain - Lymphatic,- Tongue,- Vagus Nerve MOJO
- Human Garage
- Dryneedling - basis cursus - hoofd & hals
- Redcord Neurac 1&2

Empowerment

Empowerment begint bij jou.

Ik moedig je aan om de controle over je gezondheid en welzijn in eigen handen te nemen. Door middel van educatie en het aanleren van zelfredzaamheid, vergroot ik jouw betrokkenheid en draag ik bij aan positieve behandelresultaten. Samen ontdekken we jouw innerlijke kracht en het vermogen om jouw eigen welzijn te bevorderen.

Samenwerking

Een netwerk van zorg en expertise

Ik werk nauw samen met andere therapeuten en mijn missie is om een zorgnetwerk te creëren van diverse holistische behandelaars. Door kennis en expertise te delen, streven we naar een multidisciplinaire aanpak voor jouw gezondheid en welzijn. Samen staan we sterker.

Anybody can start making healthy choices today. Your body will thank you tomorrow.