FAQ

Al jouw vragen beantwoord

Een holistische benadering richt zich niet alleen op het behandelen van fysieke klachten, maar ook op het begrijpen van de bredere context van de klachten. We kijken naar fysieke, mentale en emotionele aspecten, evenals levensstijl en sociale factoren. Door deze aanpak streven we naar een completer herstel en het verbeteren van algehele vitaliteit.

Ik heb besloten niet met zorg contracten te werken om zo de vrijheid te behouden voor gepersonaliseerde behandelplannen. Ik hou graag de macht bij mijzelf zodat ik betere kwalitatieve zorg kan leveren, met alle tijd en aandacht voor jou, zonder de strenge administratieve eisen en protocollen van verzekeraars. Bij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie krijg je een deel van de behandeling vergoed. Per zorgverzekeraar is dit tarief verschillend. Om misverstanden te voorkomen is het goed om van te voren uit te zoeken wat jouw verzekeraar vergoed bij ongecontracteerde zorg.

Iedereen is welkom bij Anybody. Holistische fysiotherapie is in te boeken voor iedereen. Ik heb veel ervaring met rug, nek, kaak en hoofdpijn klachten. De trauma release en breathwork behandelingen kunnen worden ingepland op aanvraag. Voordat dit ingepland kan worden is voorafgaand een intake gesprek nodig.

Je eerste afspraak begint met een intakegesprek en een onderzoek. Hiermee wil ik je beter leren kennen en je leefstijl en klachten in kaart brengen. Dit duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Aan de hand van de informatie die je hebt gegeven, gaan we over op een gepaste behandeling. Een vervolgbehandeling duurt 30 of 60 minuten. De trauma release behandeling duurt tussen de 1,5 en 3 uur, afhankelijk of de ademsessie er ook aan toegevoegd wordt.

Je hebt geen verwijzing nodig om een afspraak te maken. Anybody is direct toegankelijk. Voor chronische indicaties is wel een verwijzing nodig.

De intake duurt tussen de 45-60 minuten, een vervolg behandeling tussen de 30-60 minuten. Afhankelijk van je klachten wil ik graag de tijd voor je nemen en bij voorkeur een uur behandelen.

Trauma release therapie (BRTT) & breathwork (TRB) varieert tussen 1,5 - 3 uur per sessie.

Je kan een afspraak inplannen door mij een bericht te sturen via whatsapp: 0658012526 of een mail te sturen naar info@anybody-holistic-physiotherapy.nl.

Als je specifieke vragen of zorgen hebt, neem dan gerust rechtstreeks contact met mij op. Ik sta klaar om je te helpen.
Je kan mij mailen via info@anybody-holistic-physiotherapy.nl